GEVOLGEN CORONA VIRUS

Vanwege alle recente ontwikkelingen rondom het Corona – virus ontvangt u hierbij een speciale nieuwsbrief vanuit InterFlame.

01: Neem de algemene hygiëne maatregelen vanuit het RIVM in acht. Lees ook dagelijks de website van de RIVM voor actuele informatie.

02: Heeft u last van de volgende klachten: hoesten, (neus) verkoudheid, koorts en oogontsteking vragen wij u om niet naar InterFlame te komen.

03: Tijdens bezoek aan InterFlame verzoeken wij u om minimaal 1,5 meter afstand te bewaren van personeel en/of andere bezoekers. Ook geen handen schudden.

04: Opleidingen, cursussen worden van week tot week bekeken door ons team en wij houden de adviezen van de overheid in de gaten. U wordt hierover nader ingelicht.

05: De diploma’s/certificaten verlopen niet, deze worden voor 2 á 3 maanden verlengd door de NIBHV / Interflame.

06: Controle van de blusmiddelen zullen in goed overleg gaan met de opdrachtgever, zijn er geen mogelijkheden dan verloopt de keuringsdatum niet.

07: InterFlame stelt desinfecterende handgel beschikbaar en heeft voldoende plaatsen om handen te wassen.

Binnendienst

  • Wij blijven telefonisch en per e-mail voor u bereikbaar.
  • Onze medewerkers met verkoudheids- , griepverschijnselen blijven thuis.
  • Mocht er een vertraging optreden in de afhandeling van uw aanvragen door onderbezetting, vragen wij hiervoor uw begrip. Wij werken er samen keihard aan om de kwaliteit van onze dienstverlening op hetzelfde niveau te houden.

Orderverwerking

  • Uw orders worden indien voorradig dagelijks verwerkt, bezorgd en verzonden.
  • Wij houden gepaste afstand bij het afleveren van de producten.
  • Wij  tekenen zelf voor de bij u afgeleverde goederen, nadat u uw mondelinge toestemming heeft gegeven.

Servicemonteurs

  • Wij begrijpen het belang van keuringen of storingen van alle veiligheidsartikelen. Daarom komen onze servicemonteurs nog steeds bij u langs. Wij vragen u en uw medewerkers om voldoende afstand van hen te houden.

Wij danken u bij voorbaat voor  uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

InterFlame B.V. 

Directeur Hans weder.