Brandwerend impregneren

Bel direct voor meer informatie

Brandvertragend impregneren

Interflame in Heerhugowaard heeft zich onder andere gespecialiseerd in het impregneren van objecten, om zo een grotere brandveiligheid te bereiken. Door het impregneren wordt brandvertraging bereikt, waarmee de opdrachtgever voldoet aan de door de brandweer en verzekeraars gestelde eisen. Deze service verrichten wij zowel voor particulieren, bedrijven en instellingen. Kerstbomen en kerstversieringen zijn zeer brandbaar en kunnen een regelrechte ramp veroorzaken, zeker als veel mensen opeengepakt zijn in openbare gelegenheden. Door het impregneren is de boom en de versiering goed bestand tegen ontbranding.

Impregneren van uw gordijnen

Ook gordijnen en meubels zijn ontvankelijk voor ontbranding. U kunt ons inschakelen voor het impregneren van deze voorwerpen. Uw veiligheid is hiermee gebaat. Desgewenst verzorgen wij de werkzaamheden bij u op locatie.

Heeft u wel eens meegemaakt dat de as van een sigaret een brandvlek in uw autobekleding veroorzaakt? U had dat kunnen voorkomen met een impregnering door Interflame. Wij kunnen dat in onze werkplaats voor u verzorgen, maar ook kunt u bij ons de nodige middelen aanschaffen om het zelf uit te voeren.

Impregneren van uw overkapping of rietendak

Een rieten dak of een rieten overkapping houdt brandgevaar in, met een speciale impregneermethode kunnen wij uw dak weer veilig maken. Wilt u het risico op brand vermijden? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

 

Onderstaand is een mooi voorbeeld van een zeilschool in Friesland waarbij Interflame de binnenkant van het dak brandwerend heeft geimpregneerd. 

De voordelen van impregneren

  • De veiligheid van uw bedrijfspand of woonhuis gaat omhoog
  • Vaak levert het voordelen op voor uw verzekering
  • Mogelijkheid tot blussen voordat uw pand verloren gaat
  • Langere ontsnappingstijd bij een beginnende brand
Interflame Brandbeveiliging en opleidingen

Neem contact op