Kerstboom impregneren

SAME DAY SERVICE!

Is uw kerstboom droog? Dan is uw kerstboom binnen 1 dag geïmpregneerd. En kunt u deze de zelfde dag nog optuigen.

Het brandwerend impregneren van kerstbomen

Als u ooit een vreugdevuur heeft gezien dan weet u hoe goed een kerstboom kan branden. Alleen wil niemand er bij stil staan dat zo'n inferno ook bij u thuis kan ontstaan. De impregneer specialisten van INTERflame zorgen ervoor dat de feestdagen ook feestelijk blijven. Met de impregneer middelen van magma-flamestop™ maakt het niet uit of u een kunststof of een echte kerstboom heeft.

Heeft u nog nooit een kerstboom zien branden? Dan denkt u misschien dat het niet nodig is om een kerstboom te impregneren. Echter is het zo dat kerstbomen, zeker als ze al een aantal dagen staan, droog zijn. Een droge kerstboom vat snel vlam en kan er zodanig voor zorgen dat uw kerstfeest een kerstramp wordt! 

Impregneren en certificeren!

Na het impregneren van uw kerstboom is deze voor minimaal 4 weken veilig. Hiervoor geeft Interflame ook een officieel certificaat uit! Wij impregneren kerstbomen voor gemeenten, scholen, bedrijven of instanties maar natuurlijk ook voor uw kerstboom thuis! 

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten en producten, laat u ook overtuigen!
Image

Wat kunt u verwachten van impregneren?

Laat een kerstboom impregneren

Wilt u een kerstboom laten impregneren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden.