Image

Bewustwording? Welke risico’s loopt uw organisatie?

Costerstraat 14
1704 RJ Heerhugowaard

Een greep uit ons aanbod trainingen en cursussen

 

 • AED bediening en Reanimatie;
 • Agressie trainingen en omgaan met minderheden;
 • BHV basis en herhalingstrainingen;
 • BHV hoofd, ploegleider trainingen en herhalingstrainingen;
 • Crisis Management trainingen;
 • EHBO oranje kruis. Basis en herhaling;
 • EHAK oranje kruis. Basis en herhaling;
 • Kleine blusmiddelen trainingen;
 • Reanimatie kinderen, drenkelingen;
 • Receptionisten trainingen;
 • Preventiemedewerker opleiding;
 • Stop de bloeding cursus;
 • VCA Basis en VOL opleidingen;
 • Workshops op het gebied van veiligheid.Table-top met gebouwenkennis
(Table-top oefening met LEGO op een grote plattegrond van het gebouw) In het klein oefenen voor een grote calamiteit.

De ontruimingsoefening (minimaal 1x per jaar oefenen) is een generale repetitie van een calamiteit voor de organisatie. Bij de (on)aangekondigde ontruimingsoefening vindt een daadwerkelijke ontruiming plaats, waarbij de organisatie optimaal wordt getest. Ontruimings- en calamiteitenoefeningen begeleiden en verzorgen. Met portofoons etc.

Carrouseltrainingen op locatie

Door de  vraag in de markt is INTERflame al een lange periode bezig om klanten van carrousel trainingen te voorzien. Daarin worden tot op heden zeer goede resultaten behaald.

Carrousel trainingen houden in, dat er gerouleerde oefeningen worden uitgevoerd. De nadruk ligt in dit geval op de praktijk. Uiteraard is het wel zo, dat de actuele theorie wordt meegenomen in de praktijkoefeningen. Dit geldt zowel voor de brandbestrijding kleine blusmiddelen/ontruiming en gedeelte eerste hulp.

De oefeningen en trainingen zullen speciaal gericht zijn op de meest voorkomende calamiteiten binnen de organisatie. Dit wordt vooraf besproken met de hoofd BHV in verband met het te maken lesplan.

Met elk jaar vernieuwende ontwikkelingen, onderdelen en steeds uitbreidende lesstof

Wij beschikken ook over instructie-simulatiematerialen.

Image

BHV opleidingen door INTERflame

De basisopleiding bedrijfshulpverlening is de eerste stap tot vervolgopleidingen.
Vanuit Heerhugowaard verzorgt INTERflame de verschillende trainingen.

De opleidingen bestaan uit theorie- en praktijkopleidingen. Met onze ervaring van ruim 20 jaar en de professionele aanpak van onze gekwalificeerde opleiders bent u verzekerd van visie en deskundigheid. Waarbij rekening wordt gehouden met de individuele behoeften van onze cursisten.

De doelstelling van opleiden bij INTERflame is het aanleren van de basisvaardigheden veiligheid en is bestemd voor het eigen maken, door cursisten, om effectief om te gaan met de oorzaken en gevolgen van een crisis of calamiteit. 

Alle opleiders beschikken over de juiste kwalificaties, zo beschikken allen over het keurmerk NIBHV en het Oranje Kruis. Waardoor u verzekerd bent van vakkennis en het vermogen van de opleiders om de instructies op een begrijpelijke manier uit te voeren en over te brengen.

Het OTO programma bevat de onderdelen Opleiden, Trainen en Oefenen

Opleiding Preventiemedewerker

Elk bedrijf is sinds 1 juli 2017 verplicht deze preventiemedewerker ruimte te bieden om zijn of haar taken uit te voeren. Bij bedrijven met minder dan 25 werknemers mag de directeur/eigenaar als preventiemedewerker optreden. Bij ZZP’ers is er geen preventiemedewerker nodig.

Volg de cursus "Stop de bloeding, red een leven!"

Stop een bloeding red een leven

Neem contact op met ons

Vul uw gegevens in, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Let op:

Alle opleidingen beginnen om 8.30 en duren tot 16.30, tenzij anders aangegeven in de bevestiging van de cursus die u van ons ontvangen heeft. Bij twijfel kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 072 - 564 2123